Loppekids.dk

Vilkår

Booking

Stande kan reserveres her på siden, i butikken eller telefonisk. Standen er først booket, når lejen er betalt.

Incl. i lejen har du også adgang til at bruge vores app til telefonen hvor du kan følge dit salg minut for minut, der er også alle de bøjler og alarmer du skal bruge incl.

Pris

Priserne angivet på hjemmesiden er inklusive moms.

Kommission

Kommission (15%) fratrækkes automatisk opgørelsen af det samlede salg, inden fortjenesten udbetales til standlejeren.

Fortrydelsesret og reklamation

Når du bestiller en stand hos loppekids, har du 14 dages fortrydelsesret. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du møde op i butikken i Sønderborg, og her vil du kunne få dine penge tilbage. Bemærk venligst at dette skal gøres inden 14 dage fra din booking. ‘

Hvis din lejeperioden starter indenfor 14 dage fra bookingen, bekræfter du hermed, at du afskriver dig din 14 dages fortrydelsesret. Uanset hvornår har du booket, kan du ikke fortryde hvis der er mindre end 14 dage indtil din lejeperiode begynder. 

Opstart

Når standen er booket, kan varer opsættes fra 1 time inden lukketid dagen før lejeperiodens start, dvs. mandag til fredag fra kl. 16.30, lørdag og søndag kl. 14.00. Standene må ikke flyttes, og der må ikke fastgøres ting på standen. Herudover er det ikke tilladt at placere varer uden for egen stand, og de vil blive fjernet uden varsel.

Det er vigtigt, at du selv sørger for, at alle varer er mærket korrekt med Loppekids-stregkode og på skrevet pris. Hvis du ikke har opstillet dine varer, inden lukketid på den første lejedag i perioden, uden forudgående aftale med personalet, kan Loppekids frit leje standen ud til anden side uden varsel.

Varesikring

Man må tage alle de alarmer man vil til sine varere , der er både blæk alarmer og hyle alarmer

Personalet er almindelig overvågen over for butikstyve og tyveri vil blive anmeldt til politiet. Loppekids kan ikke stilles til ansvar for stjålne, tabte eller ødelagte varer, Loppekids er ikke erstatningspligtig ved brand- og vandskade. I forbindelse med brand, vand eller indbrudstyveri kan din Indboforsikring eventuelt dække dit tab – kontakt dit forsikringsselskab for mere information.

Ejendomsret og varebetingelser

Sælger er alene ansvarlig for at have uindskrænket ejendomsret og ret til at sælge varerne på standen, og det er ikke tilladt at sælge ulovlige kopivarer, sikkerhedskompromitterende varer, tobak, alkohol, fødevarer, våben, fyrværkeri, pornografisk materiale eller andet, som personalet måtte vurdere upassende. Vi ønsker ikke at have varepartier købt fra Wish, Ebay etc. med henblik på videresalg i Loppekids. Det er heller ikke tilladt at lægge visitkort eller anden markedsføring på standene. Overtrædelse vil medføre bortskaffelse af disse varer og effekter uden varsel.

Personalet har desuden ret til at afvise eller bortskaffe varer, som vurderes skadelige for butikkens standard, som f.eks. beskidte, ildelugtende eller uhygiejniske varer.

Orden og opfyldning
Du er som udgangspunkt selv ansvarlig for sin stand, og du er velkommen til at fylde op med varer så ofte, du ønsker. Du har også mulighed for at tilkøbe service, hvor vi rydder op hos din stand dagligt.

Varer uden prismærke

Hvis en vare mister sit prismærke eller findes i butikken efter standlejen er slut, vil den blive placeret ved område med varer uden prismærke i butikken. Det er derfor fornuftigt at holde øje med, om man kan genkende sager på reolen – også efter ophørt lejeperiode, da mange ting først dukker op, når andre standlejere pakker sammen. Varer uden prismærke opbevares i afdelingen i minimum 14 dage, hvorefter de tilfalder Loppekids, som frit kan donere, bortskaffe eller sælge dem.

Ændring af pris

Ønsker du at ændre en pris på en vare undervejs, skal der sættes nyt prismærke på varen, da overstregede priser er ugyldige af sikkerhedsmæssige årsager.

VED LEJEPERIODENS OPHØR

Tømning af stand

Standen skal være tømt senest en time inden lukketid på lejeperiodens sidste dag. Dvs. mandag til fredag kl. 16.30, lørdag til søndag kl. 14.00. Du skal huske at medbringe ID, og du er selv ansvarlig for at tømme standen. Du har også mulighed for at tilkøbe nedpakning, som koster 100 kr når det er aftalt i forvejen. Det er vigtigt, at alle prismærker bliver siddende på varerne, når standen tømmes, da varer uden prismærker ikke må tages ud af butikken. Personalet har ret til at kontrollere varerne.

Er standen ikke tømt rettidigt, vil Loppekids pakke varerne ned, hvilket koster et administrationsgebyr på 300 kr (uden aftale).

Udbetaling af dit overskud

Loppekids udbetaler 85% af det samlede salg til dig. Udbetalingen sker på dit Dankort, eller senest 14 hverdage efter lejeperiodens udløb via dankort overførsel

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, medmindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.